1 en 2 juli 2022

ulesprong sint nicolaasga

Info

HOERA! Beachrockers Festival mag dit jaar weer doorgaan! Op vrijdag 1 juli 2022 van 18:00 - 01:00 en zaterdag 2 juli 2022 vanaf 14:00 tot 00:00 zal Beachrockers festival weer terug keren naar een van de mooiste plekken in Friesland; Recreatiepark de Ulesprong bij Sint Nicolaasga. De Ulesprong ligt zeer centraal gelegen in Friesland. De Ulesprong ligt pal naast de snelweg A6 tussen Joure en Lemmer aan het Tjeukemeer. Vanuit Joure en Lemmer is het slechts 10 minuten rijden.

Zijn mijn kaartjes die ik gekocht heb voor BR2020 & BR2021 geldig?
Ja zeker! De 2020 & 2021 tickets zijn automatisch omgezet naar 2022 tickets. 

Testen?
Op dit moment kunnen we hier nog niet iets over zeggen. Wanneer we hier meer informatie over hebben zullen we dit meteen met jullie communiceren.

Ticket kwijt? 
Voor alle vragen over je ticket kan je terecht bij Eventix. Neem ook een kijkje op eventix.nl/search om je ticket terug te vinden.

Parkeren + route: Parkeren is helemaal gratis (volg de instructies van de verkeersbegeleiders & borden langs de weg). Klik hier om te navigeren naar Recreatiepark de Ulesprong. 

Leeftijd:
Beachrockers is 1 & 2 juli 18+.

Busvervoer:
Net als elk jaar verzorgen wij busvervoer voor onze bezoekers. Op de manier hoef je je nergens meer druk om te maken, wij brengen jou naar het Beachrockers terrein, en daarna netjes weer terug naar de plek waar je bent opgestapt. Koop hier je bustickets. BUSTICKETS 2021 VOLGEN LATER.

Toiletten:
Toiletten op Beachrockers Festival zijn helemaal gratis. Bij de toiletten is er een plekje waar je je even kunt opfrissen, ook staan er spiegels.

Tussentijds het terrein verlaten?
Het is niet toegestaan tussentijds het terrein te verlaten en weer te betreden.

Kluisjes:

Tijdens Beachrockers zullen er kluisjes aanwezig zijn. In de kluisjes kunnen spullen veilig worden opgeborgen.

Huisregels:
Onze huisregels kun hier lezen.

Wat mag niet mee?
Eten en drinken zijn op Beachrockers Festival aanwezig en mag dus niet zelf mee worden genomen. Zaken als deodorant en zonnebrandcrème mogen enkel mee naar binnen als ze in een originele ongeopende verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfum mag niet mee worden genomen. Zorg er dus voor dat je deze thuis of in je auto achterlaat.

Vragen?
Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via info@beachrockers.nl

EVENT INFO

Datum - VRIJDAG 1 JULI 2022
- ZATERDAG 2 JULI 2022
Locatie RECREATIEPARK DE ULESPRONG, SINT NICOLAASGA
PRIJS VOORVERKOOP - VRIJDAG 1 JULI 2022: € 24 EX FEE
- ZATERDAG 2 JULI 2022: € 33,90 EX FEE (uitverkocht)