SATURDAY 1 JULY

ulesprong sint nicolaasga

Info

Op vrijdag 3 juli van 18:00 - 01:00 en zaterdag 4 Juli 2020 vanaf 14:00 tot 00:00 zal Beachrockers festival weer terug keren naar een van de mooiste plekken in Friesland; Recreatiepark de Ulesprong bij Sint Nicolaasga. De Ulesprong ligt zeer centraal gelegen in Friesland. De Ulesprong ligt pal naast de snelweg A6 tussen Joure en Lemmer aan het Tjeukemeer. Vanuit Joure en Lemmer is het slechts 10 minuten rijden.

Kaartverkoop:
Kaartjes kunnen worden besteld via deze website. 

Parkeren + route:
Parkeren is helemaal gratis (volg de instructies van de verkeersbegeleiders). Klik hier om te navigeren naar Recreatiepark de Ulesprong. Check hier de routebeschrijving. Hou er rekening mee dat afslag 19 vanuit Amsterdam/Lemmer na 19:00 is afgesloten. Rij na 19:00 om via Spannenburg.

Leeftijd:
Beachrockers is op 5&6 juli 18+.

Kunnen tickets ook gescand worden vanaf een mobiele telefoon?
Ja, dit is mogelijk. Zorg er wel voor dat je de helderheid van je telefoon op maximaal zet. Let op, de internet verbinding kan misschien niet optimaal zijn, download dus je ticket van te voren.

Busvervoer:
BUSTICKETS 2020 VOLGEN LATER. Net als elk jaar verzorgen wij busvervoer voor onze bezoekers. Op de manier hoef je je nergens meer druk om te maken, wij brengen jou naar het Beachrockers terrein, en daarna netjes weer terug naar de plek waar je bent opgestapt. Koop hier je bustickets.

Toiletten:
Toiletten op Beachrockers Festival zijn helemaal GRATIS. Bij de toiletten is er een plekje waar je je even kunt opfrissen, ook staan er spiegels.

Sigaretten
Op het terrein kun je sigaretten kopen. Roken in een tent is strikt verboden.

Tussentijds het terrein verlaten?
Het is niet toegestaan tussentijds het terrein te verlaten en weer te betreden.

PIN Automaten:
Het is mogelijk om muntjes te pinnen. Maar je kan natuurlijk ook altijd betalen met contant geld!

Kluisjes:
Tijdens Beachrockers zullen er kluisjes aanwezig zijn. In de kluisjes kunnen spullen veilig worden opgeborgen.

Huisregels:
Onze huisregels kun hier lezen.

Wat mag niet mee?
Eten en drinken zijn op Beachrockers Festival aanwezig en mag dus niet zelf mee worden genomen. Zaken als deodorant en zonnebrandcrème mogen enkel mee naar binnen als ze in een originele ongeopende verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfum mag niet mee worden genomen. Zorg er dus voor dat je deze thuis of in je auto achterlaat.

Vragen?
Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via info@beachrockers.nl

EVENT INFO

Datum - Vrijdag 3 juli
- Zaterdag 4 juli
Locatie Recreatiepark de Ulesprong, Sint Nicolaasga
Prijs voorverkoop - vrijdag 3 juli: 22 euro ex fee
- zaterdag 4 juli 32,50 ex fee
  Get your tickets