Info

HOERA! Beachrockers Festival staat voor de deur! Op vrijdag 30 juni 2023 van 18:00-01:00 en zaterdag 1 juli 2023 van 14:00-00:00 zal Beachrockers Festival weer terugkeren naar een van de mooiste plekken in Friesland; Recreatiepark de Ulesprong bij Sint Nicolaasga. De Ulesprong ligt zeer centraal gelegen in Friesland. De Ulesprong ligt pal naast de snelweg A6 tussen Joure en Lemmer aan het Tjeukemeer. Vanuit Joure en Lemmer is het slechts 10 minuten rijden.

Ticket kwijt? 
Voor alle vragen over je ticket kan je terecht bij Eventix. Neem ook een kijkje op eventix.nl/search om je ticket terug te vinden.

𝗕𝗥 = 𝗰𝗮𝘀𝗵𝗹𝗲𝘀𝘀
Beachrockers is cashless. Drankjes betaal je met je telefoon of pinpas. Tip: laad je telefoon goed op en neem je pinpas mee als back-up. Mocht je toch graag cash willen gebruiken of heb je geen pinpas? Dan kun je bij de kassa's een (tijdelijke) pasje halen waar je geld op kunt zetten en consumpties mee kan betalen. Tegoed over na het event? Restitutie hiervan kan in de 2 weken na het event worden aangevraagd.

𝗦𝘁𝗮𝘁𝗶𝗲𝗴𝗲𝗹𝗱 𝘀𝘆𝘀𝘁𝗲𝗲𝗺
Bij de entree krijg je 1 (gratis) bekermunt die je bij de bar kunt inwisselen voor een beker. Drankje leeg? Dan kun je je beker weer omruilen voor een bekermunt. Muntje of beker kwijt? Dan kun je bij de bar een nieuwe beker aanschaffen.

Parkeren + route
Volg de instructies van de verkeersbegeleiders & borden langs de weg. Klik hier om te navigeren naar Recreatiepark de Ulesprong. Let op: parkeren in de berm is niet toegestaan.

Leeftijd:
Beachrockers Festival is 18+.

Roken:
Zoals je misschien al weet, is roken in gesloten ruimtes verboden. Een festivaltent of overkapping wordt beschouwd als gesloten ruimtes. In de festivaltenten & onder de overkappingen mag NIET worden gerookt worden, doe je dit toch, dan heb je kans van het terrein gezet te worden.

Busvervoer:
Net als elk jaar verzorgen wij busvervoer voor onze bezoekers. Op de manier hoef je je nergens meer druk om te maken, wij brengen jou naar het Beachrockers terrein, en daarna netjes weer terug naar de plek waar je bent opgestapt. Koop hier je bustickets. 

Toiletten:
Toiletten op Beachrockers Festival zijn helemaal gratis. Bij de toiletten is er een plekje waar je je even kunt opfrissen, ook staan er spiegels.

Tussentijds het terrein verlaten?
Het is niet toegestaan tussentijds het terrein te verlaten en weer te betreden.

Kluisjes:
Tijdens Beachrockers zullen er kluisjes aanwezig zijn. In de kluisjes kunnen spullen veilig worden opgeborgen.

Huisregels:
Onze huisregels kun hier lezen.

Wat mag niet mee?
Eten en drinken zijn op Beachrockers Festival aanwezig en mag dus niet zelf mee worden genomen. Zaken als deodorant en zonnebrandcrème mogen enkel mee naar binnen als ze in een originele ongeopende verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfum mag niet mee worden genomen. Zorg er dus voor dat je deze thuis of in je auto achterlaat.

Vragen?
Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via info@beachrockers.nl

EVENT INFO

Datum - VRIJDAG 30 JUNI 2023
- ZATERDAG 1 JULI 2023
Locatie RECREATIEPARK DE ULESPRONG, SINT NICOLAASGA