Info

HOERA! Beachrockers Festival staat voor de deur! Op vrijdag 30 juni 2023 van 18:00-01:00 en zaterdag 1 juli 2023 van 14:00-00:00 zal Beachrockers Festival weer terugkeren naar een van de mooiste plekken in Friesland; Recreatiepark de Ulesprong bij Sint Nicolaasga. 

Ticket kwijt? 
Voor alle vragen over je ticket kan je terecht bij Eventix. Neem ook een kijkje op eventix.nl/search om je ticket terug te vinden.

𝗨𝗶𝘁𝘃𝗲𝗿𝗸𝗼𝗰𝗵𝘁
Beachrockers Festival (de zaterdag) is helemaal uitverkocht. Wil je toch proberen tickets te kopen, doe dit dan alleen via Ticketswap. Voor de vrijdag zijn er nog een aantal tickets te koop.

𝐏𝐚𝐫𝐤𝐞𝐞𝐫𝐭𝐢𝐜𝐤𝐞𝐭𝐬

Helaas hebben we dit jaar vanwege stijgende kosten en aanvullende eisen parkeren betaald moeten maken. Een parkeerticket reserveer je hier.. Een ticket kost €7,50 ex fee.

𝗥𝗼𝘂𝘁𝗲 & 𝗣𝗮𝗿𝗸𝗲𝗿𝗲𝗻
Beachrockers Festival vindt plaats op Recreatiepark de Ulesprong in Sint Nicolaasga. Let op: afslag 19 vanuit Lemmer/Lelystad is afgesloten op vrijdag 30 juni van 18:00 - 02:00 en zaterdag van 12:00 tot 02:00. Je wordt omgeleid via afslag 18 (Spannenburg). Voor een gedetailleerde routebeschrijving klik je hier. (PARKEREN IN DE BERM IS VERBODEN)

𝗕𝗥 = 𝗰𝗮𝘀𝗵𝗹𝗲𝘀𝘀

Beachrockers Festival is cashless. Drankjes betaal je met je telefoon of pinpas. Tip: laad je telefoon goed op en neem je pinpas mee als back-up. Mocht je toch graag cash willen gebruiken of heb je geen pinpas? Dan kun je bij de kassa's een (tijdelijke) pas halen waar je geld op kunt zetten en consumpties mee kan betalen.

𝗦𝘁𝗮𝘁𝗶𝗲𝗴𝗲𝗹𝗱𝘀𝘆𝘀𝘁𝗲𝗲𝗺

Je betaalt per beker 50 cent statiegeld. Meer uitleg via: https://beachrockers.nl/statie...

𝐈𝐧𝐟𝐨𝐩𝐨𝐢𝐧𝐭

Nieuw dit jaar: we hebben een infopoint waar je met al je vragen terecht kunt. Ook kun je hier oordopjes kopen. Dit is ook het punt waar je je statiegeld kunt laten terugpinnen.

𝗥𝗼𝗸𝗲𝗻

Het is verboden te roken onder overkappingen en tenten.

𝗟𝗼𝗰𝗸𝗲𝗿𝘀
Tijdens Beachrockers Festival zullen er kluisjes aanwezig zijn. In de kluisjes kunnen spullen veilig worden opgeborgen.

𝗕𝘂𝘀𝘃𝗲𝗿𝘃𝗼𝗲𝗿
Lees hier alle belangrijke informatie omtrent het busvervoer: https://beachrockers.nl/faq-bu...

𝗪𝗮𝘁 𝗺𝗮𝗴 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝗺𝗲𝗲
Eten en drinken zijn op Beachrockers Festival aanwezig en mag dus niet mee worden genomen. Zaken als deodorant en spuitbussen onder druk en parfum mag niet mee worden genomen (deo-rollers zijn wel toegestaan). Zorg er dus voor dat je deze thuis of in je auto achterlaat.

𝗧𝗼𝗶𝗹𝗲𝘁𝘁𝗲𝗻
Toiletten op Beachrockers Festival zijn gratis. Bij de toiletten is er een plekje waar je je even kunt opfrissen en ook staan er spiegels.

𝗙𝗼𝗼𝗱
Er is een ruim aanbod aan kwalitatieve foodtrucks. Check hier ons assortiment: https://beachrockers.nl/foodtr...

𝗧𝘂𝘀𝘀𝗲𝗻𝘁𝗶𝗷𝗱𝘀 𝗵𝗲𝘁 𝘁𝗲𝗿𝗿𝗲𝗶𝗻 𝘃𝗲𝗿𝗹𝗮𝘁𝗲𝗻
Het is niet toegestaan tussentijds het terrein te verlaten en weer te betreden.

𝗗𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗶𝗻𝗴𝗮𝗻𝗴 𝘀𝗹𝘂𝗶𝘁𝗲𝗻 𝟮𝟭:𝟬𝟬 𝘂𝘂𝗿 𝗼𝗽 𝟏 𝗷𝘂𝗹𝗶 𝐞𝐧 𝗼𝗽 𝟑𝟎 𝐣𝐮𝐧𝐢 𝗼𝗺 𝟮𝟯:𝟬𝟬

𝗛𝘂𝗶𝘀𝗿𝗲𝗴𝗲𝗹𝘀
Legitimatie is te allen tijde verplicht. De minimale leeftijd is 18 jaar. Voor de duidelijkheid kun je alle huisregels op www.beachrockers.nl en bij de ingang van het festivalterrein nalezen.

Heb je nog vragen? Stel ze hieronder of stuur ons een berichtje!

EVENT INFO

Datum - VRIJDAG 30 JUNI 2023
- ZATERDAG 1 JULI 2023
Locatie RECREATIEPARK DE ULESPRONG, SINT NICOLAASGA