Statiegeld systeem

𝑺𝑻𝑨𝑻𝑰𝑬𝑮𝑬𝑳𝑫 𝑺𝒀𝑺𝑻𝑬𝑬𝑴

Op Beachrockers maken we gebruik van een statiegeldsysteem voor de (PET360) bekers. Dit om ons terrein schoon te houden & om 0% afval te creëren. Hoe het precies allemaal werkt, lees je hieronder:

𝐑𝐨𝐧𝐝𝐞 𝟏: Betaal je drankjes + 50 cent statiegeld per beker/flesje.

𝐑𝐨𝐧𝐝𝐞 𝟐: Bij het bestellen lever/flesje je de beker in & betaal je voor je drankje.

𝐁𝐞𝐧 𝐣𝐞 𝐝𝐞 𝐛𝐞𝐤𝐞𝐫 𝐳𝐚𝐭? Lever dan je beker/flesje in & ontvang een bekermunt. Bewaar deze goed zodat je deze weer in kan leveren bij het bestellen van je volgende drankje.

𝐆𝐚 𝐣𝐞 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐡𝐮𝐢𝐬? Lever je beker/flesje of munt(en) in bij het' infopoint' en we pinnen je het statiegeld terug op je rekening. Maar je kan ook de beker bij de uitgang inleveren in de daarvoor bestemde bak. Het bedrag van de ingeleverde bekers wordt gedoneerd aan de voedselbank in Heerenveen.

Let op: Bekermunten kunnen ten alle tijde terug gepind worden bij het infopoint.

Heb je vragen over het 'PET360 statiegeldsysteem'? Stuur ons dan gerust een privé berichtje, we leggen het je graag uit!

PET360: De bekers die we gebruiken op Heaven Open Air worden gemaakt vanuit gerecycled plastic. We verzamelen de bekers na gebruik als aparte afvalstroom. De gebruikte bekers worden ingeleverd bij de leverancier die er weer nieuwe bekers van maakt. Daarmee is het 100% circulair en creëren we 0% waste. Lees hier meer.
EVENT INFO

Datum VRIJDAG 5 JULI 2024
ZATERDAG 6 JULI 2024
Locatie RECREATIEPARK DE ULESPRONG, SINT NICOLAASGA